Banateni de munte ajunsi pe valurile Dunarii la Tulcea VIDEO

Banateni de munte ajunsi pe valurile Dunarii la Tulcea. La finele unui concediu de mai multe zile petrecut pe Litoral, am decis împreună cu familia să renunţăm la o zi de plajă şi să tragem o fugă până în Delta Dunării. Zis şi făcut, Dis de dimineaţă am pornit de la Constantă spre Tulcea şi după aproape 3 ore de drum întins, am ajuns pe malul Dunării, la Tulcea. Acolo l-am găsit pe Valentin Marian, un straşnic lup de delta”. În câteva minute ne-a descris un program pe care-l puteam face în cel mult cinci ore. Punctul principal – Canalul Milă 23. Aşa că, fără prea multe discuţii, ne-am îmbarcat cu teama omului venit de la munte şi aterizat pe o ambarcaţiune în mijlocul marelui fluviu. Și uite așa a început şi aventură noastră, a muntenilor bănăţeni, pe apele marelui fluviu. Delta Dunării este una dintre minunile lumii şi trebuie, neapărat, să o vizitezi, indiferent că alegi să o faci primăvara, pe timp de vară sau în lunile de toamnă. De ce merită să vizitezi Delta? Sunt nenumărate motive.

Unul ar putea fi ca în Delta exista peste 5.000 de specii de plante şi animale. Un altul ar putea fi ca Delta Dunării este a doua deltă ca mărime din Europa. Totodată, Delta este o destinaţie accesibilă, reprezintă un loc minunat, iar mâncarea este de-a dreptul delicioasă. Dacă nu îţi place peştele şi mergi în Delta, sigur te vei îndrăgosti de el! Un alt motiv pentru merită să ajungi în rezervaţia biosferei este că vei găsi cazare în Delta Dunării la preţuri bune şi în condiţii excelente.

În plus, în Delta Dunării nu te plictiseşti, deoarece poţi să faci nenumărate excursii fabuloase! Pentru una dintre cele mai frumoase și reușite, apelaţi la căpitanul nostru de şalupa, la Marian Valentin pe care îl găsiţi la doc pe faleza de la Hotel Delta.

Banateni de munte ajunsi pe valurile Dunarii la Tulcea. La finele unui concediu de mai multe zile petrecut pe Litoral, am decis impreuna cu familia sa renuntam la o zi de plaja si sa tragem o fuga pana in Delta Dunarii. Zis si facut, Dis de dimineata am pornit de la Constanta spre Tulcea si dupa aproape 3 ore de drum intins, am ajuns pe malul Dunarii, la Tulcea. Acolo l-am gasit pe Valentin Marian, un strasnic lup de delta”. In cateva minute ne-a descris un program pe care-l puteam face in cel mult cinci ore. Punctul principal – Canalul Mila 23. Asa ca, fara prea multe discutii, ne-am imbarcat cu teama omului venit de la munte si aterizat pe o ambarcatiune in mijlocul marelui fluviu. Și uite așa a inceput si aventura noastra, a muntenilor banateni, pe apele marelui fluviu. Delta Dunarii este una dintre minunile lumii si trebuie, neaparat, sa o vizitezi, indiferent ca alegi sa o faci primavara, pe timp de vara sau in lunile de toamna. De ce merita sa vizitezi Delta? Sunt nenumarate motive.

Unul ar putea fi ca in Delta exista peste 5.000 de specii de plante si animale. Un altul ar putea fi ca Delta Dunarii este a doua delta ca marime din Europa. Totodata, Delta este o destinatie accesibila, reprezinta un loc minunat, iar mancarea este de-a dreptul delicioasa. Daca nu iti place pestele si mergi in Delta, sigur te vei indragosti de el! Un alt motiv pentru merita sa ajungi in rezervatia biosferei este ca vei gasi cazare in Delta Dunarii la preturi bune si in conditii excelente.

Bănățeni de munte ajunși pe valurile Dunarii la Tulcea. In plus, in Delta Dunării nu te plictisesti, deoarece poti sa faci nenumarate excursii fabuloase! Pentru una dintre cele mai frumoase și reușite, apelati la căpitanul nostru de șalupă, la Marian Valentin pe care îl găsiți la doc pe faleza de la hotel, sau la telefon 0745556662 sau 0740069177.

Comentarii

comentarii