Barbat de 25 de ani dat disparut de familie – L-AȚI VĂZUT ?

Poliţiştii din Bocșa caută un bărbat în vârstă de 25 de ani care a plecat în luna martie în Spania, la lucru, iar din luna august familia nu a mai reușit să ia legătura cu el. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea bărbatului sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ieri, 20 noiembrie, poliţiştii din Bocșa au fost sesizaţi de o femeie despre faptul că fiul său CĂRĂBAȘ COSMIN IONEL în vârstă de 25 de ani, a plecat să muncească în Spania în luna martie a acestui an iar din luna august nu a mai reușit să ia legătura cu el.

Au fost demarate toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru identificarea bărbatului.
A fost dat în urmărire la nivel național, urmând a fi solicitată urmărirea și la nivel internațional, prin Biroul Național Interpol.

Semnalmentele bărbatului: înălţime 1,70 – 1,75 metri, 65 kg, fața ovală, ochi căprui, păr șaten iar pe omoplațul stâng are o cicatrice.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea lui sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Comentarii

comentarii