Barbat de 55 de ani inecat la Secu si cautat de pompieri VIDEO

Barbat de 55 de ani inecat la Secu si cautat de pompieri. Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, împreună cu pompieri și scafandri I.S.U., efectuează verificări în vederea depistării unui bărbat de 55 de ani, dispărut din zona Lacului Secu.

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Reșița au fost sesizaţi la data de 31 august a.c., în jurul orei 14.00, despre dispariţia unui bărbat de 55 de ani, din Reșița.

La data de 31 august a.c., în jurul orei 14.00, ANDREI DANIEL IOSIF s-ar fi aflat pe malul Lacului Secu, împreună cu alți doi prieteni, acesta intrând la scăldat în albia lacului, iar după ce s-ar fi depărtat aproximativ 10 metri, nu ar mai fi fost văzut ieșind din apă.

Semnalmente: înălţime 1.72 metri, corpolență astenică, greutate 60-65 kg, păr cărunt tuns scurt, poartă mustață, ochi căprui. Nu are semne particulare.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Comentarii

comentarii