Bărbat de 65 de ani înjunghiat de un cuțitaș de 82 de ani la Anina EXCLUSIV VIDEO

Se spune ca odată cu înaintarea în vârsta oamenii devin mai înțelepți însă doi seniori din Anina au demonstrat contrariul. Un bărbat de 82 de ani este anchitat pentru tentativă de omor după ce l-ar fi înjunghiat pe partenerul său de pahar, mai tânăr cu 17 de ani.

Un bar din Anina a devenit scena unui conflict cu concecințele grave. Doi bărbați de 65 de ani și 82 de ani au început să se certe după ce consumaseră alcool, iar cel ami în vârstă a scos un cuțit și l-a înjunghiat pe cel mai tânăr.

Victima a fost înjunghiată în zona abdominală și a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județen de Urgență din Reșița, iar agresorul a ajuns în custodia polițiștilor, pe numele lui fiind deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Bărbatul înjunghiat a fost dus în sala de operație iar acum se află în Secția ATI. Conform informațiilor obținute pe surse, agresorul nu este la prima abatere de acest fel. În urmă cu câțiva ani, acesta a mai fost condamnat  la 5 ani de pușcărie tot pentru lovire cu cuțitul.  

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.