BĂRBAT DE 72 DE ANI, DISPĂRUT DE LA DOMICILIU, GĂSIT ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ DE POLIȚIȘTI

Un bărbat de 72 de ani, din Oravița, a cărui dispariție a fost sesizată aseară, în jurul orei 20.00, a fost găsit în aceasta dimineață, în afara oricărui pericol, de polițiști de la Poliția Orașului Oravița.

Bărbatul care suferea de o afecțiune medicală, plecase de la domiciliu, în cursul zilei de ieri și, din cauza problemelor medicale, nu a mai știut să se întoarcă acasă.

Imediat după sesizare, polițiștii au demarat activitățile de căutare, fiind formate echipe de căutare-scotocire, la care au fost angrenați polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră.

Căutările s-au derulat și pe parcursul nopții, fiind folosită și o cameră cu termoviziune din dotarea Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Caraș-Severin.

De asemenea, bărbatul dispărut a fost căutat și cu ajutorul unui câine de urmă, condus de un polițist de la Serviciul Criminalistic al inspectoratului.

În această dimineață, căutările au fost reluate de polițiști de la Poliția Orașului Oravița, bărbatul de 72 de ani fiind găsit de aceștia într-o zonă împădurită, la intrare în localitatea Răchitova.

Acesta a fost transportat la spital pentru a fi evaluat medical, nu a suferit vătămări corporale, fiind preluat ulterior de familie.

Comentarii

comentarii