Barbat de 75 de ani din Constanta, disparut din statiunea Muntele Mic

Barbat de 75 de ani din Constanta, disparut din statiunea Muntele Mic

Politistii au fost sesizați de lucrători ai Salvamont CS că în stațiunea Muntele Mic se află staționat, de aproximativ două săptămâni, un autoturismul cu nr. de CT, fără a fi observate persoane care să îl folosească.
Din verificările efectuate a rezultat faptul că autoturismul aparține unui bărbat, de 75 ani, care figurează ca persoană dispărută din data de 24.07.2018, semnalare introdusă de IPJ CT.

Politia a constituit o echipă de CFL, inclusiv cu câine de urmă, care a verificat autoturismul (doar pe exterior) precum și zona din apropierea acestuia, fără a fi găsite indicii cu privire la persoană dispărută.
Au fost verificate unitățile de cazare de pe Muntele Mic, dar persoana dispărută nu a fost observată. În zonă există un grup numeros de motocicliști (enduro) care au parcurs foarte multe trasee i care spun ca nu au observat pe unde au umblat o persoană cu semnalmentele celei dispărute.

Pentru 29, 30 și 31 iulie, politia a solicitat sprijinul jandarmilor și al pompierilor. Sunt în total 12 lucrători MAI, plus sprijinul celor de la Salvamont.
Zona este foarte mare, cu locuri deosebit de accidentate, cu vegetație abundentă, iar traseele pot ajunge la mulți kilometri, greu de acoperit, fără indicii suplimentare.

Telefonul persoanei dispărute nu este funcțional. Politia verifica dacă a fost văzută în locații îndepărtate de locul unde a fost identificat autoturismul.

Comentarii

comentarii