Bărbat de 77 de ani la un pas de moarte după ce a căzut o mașină pe el VIDEO

Bărbat de 77 de ani la un pas de moarte după ce a căzut o mașină pe el. Un bărbat de 77 de ani din Obreja, a fost la un pas de moarte după ce trupul i-a fost strivit de un autoturism urcat pe o rampă improvizată. Din primele informații, bărbatul s-ar fi apucat să repare un autoturism. Pentru a avea acces la partea inferioară a mașinii, cel mai probabil, a amenajat o rampă improvizată din patru butuci de lemn. Autoturismul nu a fost asigurat corespunzător și la un moment dat, a căzut peste bărbatul aflat sub ea.

Alertaţi de strigătele omului prins sub autoturism, mai mulți bărbați aflați în apropiere au intervenit de urgență și care cu ce a găsit la îndemână, au scos bătrânul de sub mașină. De cel mai mare ajutor, le-a fost un motostivuitor cu care a fost ridicat autoturismul.

Între timp, la fața locului a sosit un echipaj de ambulanță. Personalul medical i-a acordat bărbatului accidentat primul ajutor, după care, l-au transportat la UPU din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș.

Bărbat de 77 de ani la un pas de moarte după ce a căzut o mașină pe el. În imaginile surprinse de către colegul Paul de la www.gugulanul.ro, se observă un autoturism ce era ridicat de un motostivuitor. Cel mai probabil, bărbatul a fost salvat cu ajutorul utilajului.

Comentarii

comentarii