Bărbat plecat ieri din județul Timiș, găsit în această dimineață de polițiștii cărășeni pe un drum forestier din zona Oțelu Roșu

În această dimineață, în jurul orei 09.00, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Oțelu Roșu, au găsit pe un drum forestier de la limita cu județul Timiș, un bărbat de 71 de ani, a cărui dispariție fusese sesizată azi-noapte, în jurul orei 03.00.

Ieri, la ora 15.00, bărbatul de 71 de ani a plecat cu autoturismul personal din Luncanii de Jos, județul Timiș și nu a mai ajuns la domiciliul din Oțelu Roșu. Soția acestuia a alertat organele de poliție despre faptul că nu mai reușește să ia legătura cu el.

Polițiștii cărășeni, cu sprijinul colegilor din Timiș, au demarat operațiunile de căutare. Bărbatul a fost găsit în această dimineață, la limita dintre județe, blocat cu autoturismul pe un drum forestier neamenajat, acoperit cu zăpadă.

Acesta a fost preluat de polițiști, în siguranță și condus la cea mai apropiată unitate medicală pentru asistență de specialitate, starea sa de sănătate fiind bună, fără a prezenta urme de violență sau vătămări.

Înainte de a pleca la drum, informați-vă temeinic despre condițiile meteo și starea drumurilor. Chiar și drumurile cunoscute, pot fi imprevizibile pe timp de iarnă!

Asigurați-vă că aveți suficient carburant, apă, haine groase și baterie la telefon, în cazul în care rămâneți blocați cu mașina. Apelați SNUAU 112 pentru a solicita sprijinul echipajelor de intervenție.

Comentarii

comentarii

One thought on “Bărbat plecat ieri din județul Timiș, găsit în această dimineață de polițiștii cărășeni pe un drum forestier din zona Oțelu Roșu

Comments are closed.