Bărbatul care a lovit joi cu mașina un polițist la Bocșa, este liber VIDEO

În prima fază, bărbatul de 42 de ani, care aflat ieri la Bocșa la volanul unei mașini de lux a lovit un polițist cu mașina și mai apoi a fost oprit cu focuri de armă de un alt polițist, în Bocșa, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin. El a fost acuzat de săvârșirea infracțiunii de ultraj.

În cursul dimineții, bărbatul a fost prezentat prin sistem videoconferință Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, aceasta din cuza faptului că  pe numele impricinatului, justiția austriacă este emis un mandat european de arestare. El este acuzat de  infracțiuni contra patrimoniului.

Avocatul  Cosmin Bolosin, spune că,clientul său susține că nu știe nimic despre neregulile pe care i le impută autoritățile din Austria și că în opinia sa, bărbatul nu ar mai trebui să fie extrădat, asta dacă instanța va admite acest mandate, fiindcă el este cercetat acum pentru infracțiunea de ultraj.

În ceea ce îl privește pe agentul de poliție lovit ieri cu mașina, acesta are 28 de ani, a fost transportat la UPU Reșița și în urma investigațiilor medicale, a primit 30 de zile de îngrijiri medicale.

Bărbatul care a lovit polițistul cu mașina, este din Reșița și are 42 de ani. Acesta rămâne în continuare în arestul IPJ. La noapte la ora două, i-a expirat ordonanța de reținere, apoi el va fi  sub control judiciar în dosarul privind comiterea infracțiunii de ultraj.

Comentarii

comentarii

One thought on “Bărbatul care a lovit joi cu mașina un polițist la Bocșa, este liber VIDEO

Comentariile sunt închise.