Bătaie între două eleve – O fată de clasa a V a este snopita în bătaie de una de a VIII a în toaleta şcolii din Socol VIDEO EXCLUSIV

Am primit pe adresa redacției redactia@infocs.ro o filmare de câteva minute cu un subiect greu privit. Este vorba despre o bătaie între două fete, amândouă eleve și colege de școală. Mai exact, eleva bătăușă este în clasa a VIII a, iar fata bătută – abia este în clasa a V a.

Bătăi cu palmele și picioarele la un moment dat, a început cu o discuție între cele două fete. Cert este că la un moment dat, fata mai mică este apucată și trasă de păr, este izbită de pereți, apoi lovită cu picioarele şi trântită pe ciment. Apoi, fata de clasa a V a este trântită la pământ, din nou lovită, după care cu o furie de nedescris, aceasta este efectiv târâtă de păr prin toaletă în văzul colegilor care au filmat și care se distrau copios.

La un moment dat, conflictul pare că se domoleşte puțin, dar colegii fac gălăgie, o adevărată galeria şi bătăuşa sare din nou la atac. O altă colegă a celor două încearcă să le despartă, dar este trasă de-o parte de un alt coleg să nu se bage între cele două.

Toată această grozăvie s-a întâmplat vineri. Sursele noastre spun că se știe în şcoală de această bătaie, iar reacţia directoarei şi a dascălilor, nu se simte. Ba mai mult, elevilor li s-a spus ,,ştergeţi repede din telefoane să nu se afle că vin cei de la Inspectorat peste noi”,

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.