Bataie si focuri de arma la Anina in plina strada – Politia in actiune

Bataie si focuri de arma la Anina . Astăzi, începând cu ora 06.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Anina, împreună cu specialiști din cadrul Serviciilor de Investigații Criminale, Investigarea Criminalității Economice, Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Combaterea Crimei Organizate Caraș-Severin, au pus în executare, pe raza orașului Anina, 8 mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Oravița, în cadrul unor dosare penale privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

Vizate sunt 5 persoane, cu vârste cuprinse între 31 și 46 de ani, din Anina, bănuite că în data de 06 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, pe fondul unui conflict spontan izbucnit în fața casei uneia dintre acestea, ar fi folosit fără drept o armă, deținută ilegal, în urma încăierării 3 dintre cei implicați, necesitând îngrijiri medicale.

În urma perchezițiilor efectuate în această dimineață, la adresele persoanelor bănuite au fost găsite 2 arme tip pistol, una de tip airsoft,  și una posibil letală,  un amortizor, cartușe, o pungă cu bile tip airsoft și obiecte contondente (bâte de baseball, răngi metalice), toate fiind ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor și documentării întregii activități infracționale.

Bataie si focuri de arma la Anina . La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Caraș-Severin

Comentarii

comentarii