Batrana din Katanga, gasita in stare de putrefactie, in casa

O femeie în vârstă a fost găsită moartă în garsoniera în care locuia în zona căminelor de pe Calea Caransebesului (Katanga). Femeia murise de ceva timp iar trupul ei intrase deja stare de putrefacţie. Vecinii o ştiau că este bolnavă, bătrâna era mai ciudată și avea obiceiul să strângă tot ce găsea pe afară și să aducă în casă.

Bătrâna obişnuia să colecteze gunoaie zilnic, iar locuinţa ei devenise asemenea unei depozit cu de toate. Oamenii legii au rămas fără cuvinte în momentul în care au ajuns la faţa locului şi abia au avut loc să deschidă uşa.
Înăuntru i-a lovit un miros izbitor, cauzat de stadiul avansat de putrefacţie al cadavrului.

Autorităţile au fost sesizate după ce vecinii nu au mai observat-o prin bloc, iar în momentul în care au bătut la uşă, nu au primit niciun semn, zile la rândul. Ușa garsonierei a fost deschisă cu ajutorul pompierilor militari iar în casă s-a putut intra doar cu masca. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare. Trupul ei a fost ridicat din mormanele de fel de fel de cârpe și cutii, cartoane şi bucăți din lucruri vechi, adunate în casa de la ghenele de pe stradă si dus la morgă pentru necropsie.

Comentarii

comentarii