Batranii din Caminul de la Anina nu au fost uitati. Daruri de suflet din partea Asociaţiei Tinerilor Revoluţionari 89

La sfârşitul săptămânii trecute membrii ,,Asociaţiei Tinerilor Revoluţionari 89” au organizat o acţiune caritabilă dedicată persoanelor vârstnice din cadrul Centrului de Îngrijire Bătrâni Anina. Aceştia au adunat sume considerabile din propriile venituri cu care au cumpărat produse alimentare, materiale medico sanitare, dar şi produse de curăţenie.

„În urma unei vizite făcute la acest centru am decis să ne unim forţele în preajma sărbătorilor şi să încercăm să îi ajutăm pe beneficiarii acestuia”, ne-a declarat Traian Gogu Sorca, secretarul ,,Asociaţiei Tinerilor Revoluţionari 89”.

Reprezentanţii centrului au primit cu bucurie iniţiativa mai ales datorită faptului că situaţia financiară nu este una care să acopere necesităţile celor 48 de asistaţi. „În urma ştirilor din ultima vreme, am aflat faptul că la Anina nu sunt suficiente fonduri, chiar inexistente, pentru a asigura acestor bătrâni un trai decent. Tocmai de aceea sper că aceste acţiuni să fie mai dese mai ales că facem demersuri pentru a coopta şi alte asociaţii, organizaţii pentru a strânge fonduri în scopul ajutorării acestor persoane” a mai adăugat Traian Gogu Sorca.

Comentarii

comentarii