Beneficiarii de ajutor social trebuie sa-si merite banii oferiti de resiteni – Campania de curățenie la Reșița

40 de beneficiari de ajutor social din Reșița care conform legii au obligația să presteze ore în folosul comunității, împreună cu angajați ai primăriei Reșița, au desfășurat o acțiune de igenizare a malurilor Bârzavei, pe porțiunea din Centru spre Govândari.

Toți cei care au ieșit la curățenie au reușit să adune peste cinci sute de saci de pet-uri și alte tipuri de deșeuri. Acțiunea continuă și în zilele următoare. Se va interveni pe cursul Bârzavei, în zona Muncitoresc. Startul campaniei a fost dat chiar de primarul Reșiței, Ioan Popa, care a participat cot la cot cu angajații primăriei în campania de curățenie.

Municipalitatea se va implica în acțiuni de ecologizare pe tot parcursul anului, folosind ca resursă umană atât angajați proprii, dar și persoane asistate social. Reamintim că anul trecut Primăria Reșița a desfășurat o amplă campanie de ecologizare în municipiul de pe Bârzava.

Anul trecut și câteva școli din Reșița s-au implicat în campania de ecologizare a arterelor care leagă Reșița de localitățile învecinate. Prin aceste acțiuni, s-au adunat atunci câteva tone de deșeuri.

Comentarii

comentarii