Biciclete distruse si vandalizate de cei ce le puteau folosi gratis VIDEO

Bicicltete distruse si vandalizate de cei ce le puteau folosi gratis. La o zi de la lansarea sistemului de BIKE SHARE din Reșița, din cauza utilizării improprii a bicicletelor, a trebuit blocat temporar acest serviciu. Municipalitatea va implementa un sistem de garanție cu card bancar și speră ca utilizatorii să fie mai atenți cu bicicletele.
Sistemul de Bike share din Reșița a fost sistat după ce după după 24 de ore de funcționare, 10 dintre cele 60 de biciclete  au fost vandalizate de către unii cetățeni. Printre defecțiunile constatate se numără: lanț de schimbător rupt, frâne blocate, fir smuls de la schimbătorul de viteze, cric rupt, faruri rupte sau lipsă, zgârieturi.
De asemenea, Poliția Locală s-a implicat în 3 acțiuni de căutare a unor biciclete care nu au fost returnate în cele 4 ore de închiriere prevăzute în regulament. Ba mai mult în zona Victoria s-a constatat folosirea total iresponsabilă a bicicletelor, punând în pericol atât biciclistul, cât și cetățenii, în sistem s-au înregistrat rulaje de peste 40 km/h, iar cetățenii au sesizat folosirea improprie a acestora: 3 persoane pe aceeași bicicletă, sărituri de pe borduri sau mers pe o singură roată.În aceste condiții. Reșițenii sunt revoltați de modul în care concetățenii lor au înțeles să utilizeze bicicletele.
Bicicltete distruse si vandalizate de cei ce le puteau folosi gratis. Municipalitatea va sista utilizarea bicicletelor până la implementarea în sistem a înregistrării cu un card bancar, de unde va fi reținută o garanție de utilizare care va fi returnată dacă bicicletele nu suferă pagube în urma utilizării.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments