Bicicliștii sunt discriminați la Resita, dar…..

Veste bună pentru bicicliști. Accesul cu bicicletele în unele zone ale orașului va fi modificat în favoarea lor. Bicicliștii sunt discriminați în orașul de pe Bârzava. Într-o hotărâre de Consiliu Loal mai veche, s-au decis traseele și rutele pe unde pasionații de bicilete se pot plimba nestingheriți. Din păcate aceste zone sunt limitate și se regăsesc mai mult în Lunca Bârzavei, deși și aici pe anumite sectoare este interzis accesul cu biciclete. Cu totul interzis este accesul bicicliștilor în Centrul Civic și în parcurile municipiului.

Primarul Ioan Popa a precizat într-o recentă ședință de Consiliu Local că va reveni asupra hotărârii deoarece consideră că tinerii și copiii trebuie să fie lăsați să se plimbe pe biciclete.
”Vă spun cu sinceritate că acest proiect nu l-am răsfoit și cer scuze pe calea asta copiilor care mi-au cerut să fac o modificare de hotărâre de Consiliu Local privind libertatea de a circula cu bicicleta în piața din Centrul Civic și așa mai departe. Vom modifica hotărârea de Consiliu Local și vom da acces cu bicicletele în oraș”, a precizat primarul Ioan Popa.

Până la modificarea hotătârii într-o ședință de Consiliu Local viitoare biciclitii trebuie să fie atenți la indicatoarele care interzic accesul cu bicicleta în anumite zone.

Comentarii

comentarii