Bilant tragic in urma accidentului dintre Maureni si Ghertenis – Doi morti si 4 raniti dintre care 2 grav VIDEO

Un grav accident de circulație, soldat cu decesul a două persoane şi rănirea altor patru, a avut loc, miercuri după-amiaza, pe Drumul Național 58B, între localitățile Gherteniş şi Măureni din județul Caraș-Severin. Accidentul a avut loc după ce un autoturism a pătruns pe contrasens și a lovit frontal alte două mașini care circulau regulamentar. Polițiștii nu exclud varianta ca accidentul să se fi produs din cauza unor probele medicale ale şoferului care a intrat pe contrasens. Din cauza accidentului, circulaţia pe Drumul Naţional 58B, ce leagă Reșița de Timișoara, a fost blocată aproape două ore.

Accidentul s-a produs într-una dintre curbele de pe DN 58B. Un autoturism care se deplasă din direcția Timișoara spre Reșița a lovit frontal un taxi care venea din sens opus și a ricoșat într-o camionetă. Șoferul camionetei a scăpat nevătămat, cel care a provocat accidentul a fost transportat la spitalul din Reșița, la fel și o femeie aflată pe bancheta din spate a taxiului. Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta, în taxi, a decedat pe loc iar pentru scoaterea taximetristului din mașină a fost nevoie de intervenția pompierilor. Pentru acesta a fost solicitat şi elicopterul SMURD însă a decedat înainte de a fi transportat la spitalul din Timișoara.
 
De asemenea, un alt accident, cu urmări mult mai puţin grave, a avut loc între o maşină a IPJ Caraş-Severin şi un ansamblu de vehicule. Maşina Poliţiei se deplasa, cu semnalele acustice şi luminoase pornite, înspre locul accidentului de pe DN 58B, când a fost lovită de un tir. Doi din cei trei polițişti aflaţi în autoturism au ajuns la spital pentru investigații medicale, cu răni minore.

Comentarii

comentarii