Bocsa sparge gheata, campionat de fotbal pentru fete și băieți

Începutul de an 2015, aduce la Bocșa o competiție sportivă dedicată fotbalului. Mișcarea sportivă în orașul Bocșa a fost, și este, strâns legată de școală. Pentru o națiune sănătoasă, este nevoie de mișcare de la vârste fragede, de aceea sportul practicat în școli a găsit întotdeuna sprijin la nivel national, județean și mai ales local. Unul din cele mai răspândite sporturi, dar și iubite în același timp, este fotbalul care ne-a adus de-a lungul timpului multe satisfacții.

Etapa locală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal fete și băieți, nivel primar, gimnazial și liceal, cu participarea școlilor din zona Bocșei, este organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin, Liceul Teoretic „Tata Oancea” din Bocșa cu sprijinul Primăriei orașului Bocșa, a Consiliului Local Bocșa, dar și a Casei Orășenești de Cultură din Bocșa.

Competiția se va desfășura în perioada 14-21 ianuarie 2015 în Sala de Sport situată în cartierul Nufărul (str. Ioan Marcu), începând cu orele 10,00.

Vă așteptăm să-i încurajăm pe cei mai tineri practicanți ai acestui sport din orașul Bocșa, dar și din localitățile limitrofe, viitorii mari fotbaliști ai României, cei care trebuie să ducă mai departe tradițiile sportive ale Banatului, ținând cont de rezultatele obținute până acum, dar și de numele mari ale fotbalului românesc plecate de la Bocșa, amintind doar pe Dorinel MUNTEANU și Laura RUS.
Cei mai buni să câștige, dar suntem convinși că prin asemenea manifestări sportive toți participanții sunt MARII CÂȘTIGĂTORI!

Șef Serviciu,
Ioan LIUȚ

Comentarii

comentarii