Bogdan Ibanisteanu participa la maratonul ,,Alearga Romania” VIDEO

Bogdan Ibanisteanu participa la maratonul ,,Alearga Romania”. ,,Am acceptat provocarea !!” – acestea sunt cuvintele pe care ni le-a transmis. Bogdan este un inotător ,,crescut” în bazinele de înot reșițene, iar acum paleta activităților sale s-a diversificat și cu alergările, ciclismul, cam tot ce însaeamnă mișcare. Și ca orice bărbat care se respectă, de ceva timp, sportivul Marian Ibănișteanu, participă la competiții tot mai grele, de tot mai mare amploare. De la competiții de înot prin mai toate țările Europei și până la maraton și ultramaraton. Acum, va participa la competiția ,,Aleargă România”.

,,Încă o provocare frumoasă pentru mine ca sportiv este aceasta de a participa la Aleargă România! Este o cursă virtuală (fiecare în orașul lui), care străbate România pe toată lungimea ei, de la cel mai vestic punct al țării (Triplex Confinium), până la cel mai estic punct (plaja Sulina), timp de 7 luni într-un ultramaraton de aproape 1000 km, mai exact 986 km !

În acest ultramaraton sunt înscriși până în acest moment peste 500 de alergători din aproape 150 de localități din țară și din 20 de localități din străinătate ”! spune Marian Ibănișteanu pe pagina sa de facebook.

Bogdan Ibanisteanu participa la maratonul ,,Alearga Romania”. Noi am facut o selectie cu cateva dintre fotografiile de la numeroasele competiții la care Bogdan Marian a participat.

Comentarii

comentarii