Bolnavi puțini la porțile spitalelor din Reșița și Caransebeș – Programările sunt respectate VIDEO

La Reșița, se pare că programările medicale funcționează bine. Solicitanții respectă zilele și orele la care au fost programați de medici și în acest fel, aglomerația din fața spitalelor aproape a dispărut.  Cozile din fața spitalelor au început să dispară la Reșița. Dacă zilele trecute în fața porților Spitalului Județean de Urgență erau zeci de oameni care așteptau să fie văzuți de un medic, astăzi, numărul acestora a fost foarte mic. Majoritatea sunt bolnavi cu boli cronice și au venit la control și să își ia rețeta de la medicul de specialitate. Alți reșițeni, sunt programați pentru vaccinarea anticovid.


Se pare vă omul de bază este…. portarul. Acesta face triajul pacienților, îi întreabă cu ce probleme au venit, apoi sună la medicul de pe Secție, după care, trimite actele sau bolnavul la medicul respectiv. 


Cu toate că este frig și temperatura este sub zero grade, oamenii s-au resemnat și își așteaptă rândul la …..portar. Ei spun că este pandemie, că este o situație generală și că nu avem ce face deocamdată.

   
Situația este similară și la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș. Chiar dacă spitalul este suport covid, aparținătorii vin, lasă pachetele cu mâncare și își văd de treaba lor. De la poartă, plasele cu mâncare sunt preluate de infirmiere și asistente și duse bolnavilor pe saloane. 

Comentarii

comentarii

One thought on “Bolnavi puțini la porțile spitalelor din Reșița și Caransebeș – Programările sunt respectate VIDEO

Comments are closed.