BRANZA SI BERE ROMANEASCA in cabinele artistilor de la B’ESTFEST Summer Camp

Majoritatea artistilor au solicitat in cabinele lor platouri cu fructe si legume de sezon, branza de diverse sortimente, precum si bere romaneasca, Ciuc Premium fiind la mare cautare.

Caro Emerald si-a dorit ca majoritatea produselor pe baza de carne si lactate sa fie bio, din echipa ei facand parte si o persoana intoleranta la lactoza pentru care se va pregati un meniu special. Milow a vrut sa aiba la dispozitie numai alimente sanatoase fiind printre singurii artisti care nu au solicitat chips-uri sau nachos. Membrii trupei Dope D.O.D au solicitat un tricou oficial al unei echipe locale de fotbal pentru a fi purtat pe tot parcursul concertului, in timp ce Pulp a raspuns initiativei eco a festivalului, fiind una dintre primele trupe care a acceptat ca in cabinele personale din backstage sa se colecteze selectiv. Astfel, Jarvis va avea la dispozitie 3 cosuri pentru deseuri: pentru hartie, sticla si plastic. Obisnuita sa fie mai mult pe drumuri, trupa Garbage isi doreste sa fie la curent cu noutatile, motiv pentru care in backstage membrii trupei vor avea la dispozitie o editie a ziarului USA Today, precum si mai multe publicatii locale.

3 zile si 3 nopti de muzica live

Weekendul acesta, B’ESTFEST isi va deschide portile pentru cea de-a sasea editie, fanii festivalului fiind asteptati sa petreaca 3 zile si 3 nopti pline de distractie si muzica non stop. Biletele se gasesc in continuare in reteaua magazinelor Diverta, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping.

Comentarii

comentarii