BREAKING NEWS Taximetrist omorat lângă mașină- criminalul i-a tăiat gâtul

TAXIMETRIST-UCIS03-300x210Un taximetrist a fost ucis în urmă cu puțin timp pe str. Munteniei din Timișoara.

Din primele informații bărbatul a fost tăiat cu un cuțit în zona gâtului și a reușit cu ultimele puteri să anunțe incidentul colegiilor săi prin intermediul stației de emisie-receptie. Bărbatul a murit lângă mașina sa, cadavrul acestuia fiind găsit prăbușit lângă masina. Polițiștii au izolat zona pentru a efectua cercetarile la fața locului.
Bărbatul lucra la firma Tudo Taxi şi avea 46 de ani. Poliţiştii au un martor, o femeie care tocmai cobora din maşina sa în faţa blocului de pe strada Munteniei. Aceasta le-a povestit că a văzut victima ieşind plină de sânge din maşină şi a întrebat-o dacă o poate ajuta cu ceva. Bărbatul nu a mai răspuns şi s-a prăbuşit la pământ. Femeia nu a văzut nici o altă persoană în jurul maşinii. Anchetatorii presupun că şoferul a fost ucis de un client. În zonă au venit zeci de taximetrişti, iar criminaliştii au început cercetările la faţa locului.
Poliţia a aflat despre incident după ce femeia care l-a văzut ultima dată în viaţă a sunat la 112, în jurul orei 15,30. Comisarul şef Gheorghe Popescu, adjunctul şeful Poliţiei Timiş, a declarat că asupra şoferului nu s-au găsit bani, dar anchetatorii au găsit un telefon mobil, iar pe mâna celui ucis un ghiul de aur.
Citește mai multe pe www.pressalert.ro

Comentarii

comentarii