BREAKING NEWS – Tragedie pe ,,drumul morții” din Banat – Patru suflete au pierit aseară pe DN6 EXCLUSIV VIDEO

Un accident rutier care a îngrozit sutele de șoferi ce au circulat aseară pe DN 6 (E70), a avut loc în localitatea Constantin Daicoviciu din județul Caras-Severin. Patru bărbați cu vârste între 16 și 42 de ani – dintre care doi copii – au murit în momentul în care mașina în care se aflau a fost lovită în plin de un auto TIR înmatriculat în Ungaria.

Autoturismul cu volan pe dreapta condus de bărbatul de 42 de ani, circula din direcția Lugoj spre Caransebeș. La ieșirea din localitatea Constantin Daicoviciu spre Sacu, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, inexplicabil – șoferul a vrut să schimbe brusc direcția de mers și a vrut să întoarcă autoturismul tăind linia continuă și curba. În acel moment, mașina în care se aflau cei patru – toți membrii ai aceleiași familii din satul Maciova – a fost izbită în plin de un autotir cu remorcă ce circula din sens invers. În urma accidentului, toți cei patru au murit pe loc striviți între fiarele autoturismului și ale autotirului.

Circulația autovehiculelor a fost oprită mai bine de două ore – coloana de autovehicule ajungând la aproape 5 km. La accident au intervenit 4 echipaje de pompieri militari și două echipaje de ambulanță. Din nefericire, medicii au putut doar constata decesul celor patru care se pare că au murit pe loc în momentul impactului. Echipajele de politie, prezente la fata locului, au asigurat masurile specifice din competenta. Șoferul ansamblului de vehicule, un cetățean maghiar – în vârstă de 42 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

Echipa de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și Poliției Municipiului Caransebeș a efectuat cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier. Ambele autovehicule au actele în regulă, iar conducătorii auto sunt posesori de permise de conducere. Cauza probabilă a accidentului, pare să fie imprudența la volan.

La locul accidentului au venit rudele celor decedați și mai mulți săteni din Maciova.

Comentarii

comentarii