Bucurii de toamnă lungă – 7 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Caraş Severin

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş-I.T.P.F. Timişoara, beneficiind de suportul de specialitate al lucrătorilor din cadrul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă Caraş Severin, sub directa coordonare a Prim Procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, au declanşat în această dimineaţă o acţiune specifică, pentru depistarea mai multor persoane care sunt suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile.

În data de 01.11.2015, în jurul orei 06.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăş- I.T.P.F. Timişoara, sub directa coordonare a Prim Procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova-Nouă, efectuează şapte percheziţii domiciliare pe raza judeţului Caraş Severin, la un număr de 6 persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile.

La finalizarea percheziţiilor, Prim Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova –Nouă va proceda la audierea persoanelor implicate şi va dispune măsurile legale care se impun.

PURTĂTOR DE CUVÂNT

Agent principal de poliţie,

Tîrnovan Ramona

Comentarii

comentarii