Bugetul Resitei diminuat din cauza OUG 114/2018 – VIDEO

Ordonanța 114 afectează proiectele europene derulate de către Primăria Municipiului Reșița. Edilul-șef, Ioan Popa, a declarat că nu va ezita să renunțe la anumite proiecte în cazul în care povara financiară va fi prea mare pentru autoritățile publice.

Ioan Popa reacționează din nou la OUG 114/2018 privind implementarea unor măsuri . De data aceasta edilul spune că este posibil să actul normativ să amenințe realizarea unor proiecte europene aflate în desfășurare și că nu ar fi exclus ca unele proiecte deja aprobate fie să fie amânate, fie să se renunțe la implementarea lor. „Aceasta ordonanță a fost făcută să îi faulteze pe cei care au proiecte” a declarat Ioan Popa. Marea nemulțumire a lui Ioan Popa este legată de creșterea cu peste 50% a costurilor cu manopera.

În prezent în Reșița se află în diverse stadii de implementare proiecte de peste 150 milioane de euro care vizează reintroducerea tramvaiului, realizarea de alei pietonale, sau modernizarea centrului civic şi a altor străzi din Reșița și anvelopare de blocuri, Ioan Popa spune că acestea din urmă ar fi cele care se înscriu pe ultimele locuri dacă ar trebui să facă o ierarhizare a proiectelor.

Comentarii

comentarii