BULETIN INFORMATIV AL POLITIEI DIN CARAS SEVERIN – ULTIMELE 24 DE ORE

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Caraş-Severin au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, tăiere ilegală şi furt de arbori şi vătămare corporală din culpă.

– Postul de Poliţie Ticvaniu Mare a fost sesizat cu privire la faptul că M.D.C., de 15 ani şi P.A., de 13 ani, ambii din localitate, au tăiat de pe picior un număr de 5 arbori de esenţă salcâm, carpen şi jugastru, nemarcaţi în regim silvic, din păşunea împădurită a comunei Ticvaniu Mare, zona Cracinova de pe raza localităţii Secăşeni, sustrăgând o parte din materialul lemnos pe care l-au valorificat.
Cercetările continuă faţă de cei doi minori pentru săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.
~
– Poliţia Bocşa a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe strada Republicii din localitate, pe acostamentul sensului de mers Reşiţa – Timişoara este căzută o persoană.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, în timp ce V.Ş., de 49 ani, din Reşiţa, se deplasa cu bicicleta pe strada Republicii din localitate, din direcţia Reşiţa – Timişoara, se dezechilibrează şi cade pe partea carosabilă rănindu-se la cap. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, unde a rămas internat. În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv.
Cercetările continuă faţă de V.Ş. pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
~
– Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe C.D., de 38 ani, din Reşiţa, pe numele căruia autorităţile din Austria au emis un mandat european de arestare pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Comentarii

comentarii