Buna Vestire – Muzica Zeilor, Bucuria Pământenilor – Concert aniversar de harpă la Bocșa

Atunci când vrei, ești perseverent, dar mai ales energile tale sunt pozitive și canalizate către comunitatea din care faci parte, reușitele apar! Spunem lucrul acesta pentru că în urmă cu aproximativ 10 ani am demarat un proiect numit „Bocșeni pentru Bocșa” care se pare că funcționează! De-a lungul timpului numeroși oameni care au reușit în viață ne-au sprijinit în demersul nostru de-a oferi cât mai mult și diversificat act cultural bocșean, și nu numai!

          „Buna Vestire – Muzica Zeilor, Bucuria Pământenilor” este deja un „brand”, iar concertul aniversar, cel pentru ediția a X-a, va avea loc sâmbătă, 27 martie 2021, de la orle 18,00, în sala de spectacole a instituției nostre. Harpista Rozalia Pataki, membră a Filarmonicii „Oltenia” din Craiova, a ales ca an de an să vină acasă, la Bocșa, să bucure publicul iubitor de muzică clasică, și nu numai, iar harpa ei să fie „pionul” central al manifestării culturale.

          La acest eveniment aniversar, Rozi, așa cum o cunosc prietenii, va concerta, în premieră, la trei harpe: gotică, celtică și rusescă, iar din repertoriu fac parte lucrări muzicale clasice, de jazz sau chiar rock, iar dacă este să amintim compozitorii enumerăm: Johann Sebastian Bach, Bela Bartok, Astor Piazzola, Van Morison, Debora Henson etc.

          Vă invităm, să ne bucurăm împreună, de acest concert aniversar, s-o încurajăm și să-i mulțumim artistei Rozalia Pataki pentru ceea ce face, dar mai ales să fim uniți prin cultură!

          Spectatorii sunt rugați să respecte distanțarea fizică, normele în vigoare pentru prevenirea SarsCov-2 și să poarte mască.

          Din cauza pandemiei locurile sunt limitate.

Comentarii

comentarii