Bunuri susceptibile a fi contrafăcute confiscate de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Oraviţa au descoperit într-o autoutilitară aricole de îmbrăcămnte şi încălţăminte susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de 3900 lei, dacă ar fi originale.
În data de 11.11.2014, ora 17.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa, judetul Caras Severin, au desfăşurat o acţiune specifică în urma căreia au oprit pentru contol, pe D.C. 64, la ieşirea din localitatea Oraviţa, o autoutilitară condusă de un cetăţean român, în vârstă de 26 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Timiş. În autoturism, alături de şofer, se mai afla o persoană de sex feminin, S.N.L., în vărstă de 23 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Caraş-Severin.
La controlul bagajelor pe care le transportau cela două persoane poliţiştii de frontieră au descoperit 39 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, purtând diferite mărci, susceptibile de a fi contrafăcute. Cei doi au declarat că nu au documente de provenienţă pentru bunuri.
Pe numele persoanelor în cauză poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregustrate. Articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte în valoare de aproximativ 3900 lei, dacă ar fi originale, au fost indisponibilizate în vederea confiscării.

Comentarii

comentarii