Bursa generală a locurilor de muncă, la Caransebes si Baile Herculane

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin va organiza în data de 7 aprilie 2017, incepand cu ora 9, Bursa generală a locurilor de muncă, la Caransebes si Baile Herculane.
Scopul acestei burse este acela de a ajuta, pe de-o parte, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-și găsească un job conform pregătirii și experienței profesionale, iar pe de altă parte, de a facilita agenților economici posibilitatea de a angaja direct persoanele de care au nevoie.

La Caransebes, Bursa va fi organizata la Muzeul Muzeul Judeţean de Etnografie şi al Regimentului de Graniţă, P-ta I. Dragalina nr. 2, iar la Baile Herculane, evenimentul va avea loc la sediul Punctului de lucru al AJOFM Caras-Severin, situat pe strada Mihai Eminescu nr.2.

In urma contactarii agentilor economici, pana acum au fost identificate peste 60 de locuri de munca pentru ambele burse, locurile de munca oferite fiind variate.
La Caransebes cele mai multe locuri de munca ce vor fi disponibile la bursa sunt: dulgher, fierar betonist, lacatus mecanic, sudor, debavurator, operator masini CNC, reglor masini CNC, zidar, referent comercial, strungar, administrator retea, electrician intretinere, gestionar, cadru tehnic PSI, sofer, operator mase plastice, mecanic utilaj, fochist, fiind oferite si locuri de munca pentru persoane cu studii superioare: director productie, director calitate, inginer mecanic si inginer industrializarea lemnului.

La Baile Herculane predomina locuri de munca din domeniul hotelier: camerista , receptioner, lucrator bucatarie, barman, maseur, bucatar, ospatar, dar sunt oferite si locuri de munca de gaterist, circularist, ingrijitor spatii verzi, tehnician silvic, functionar administrativ, fochist, agent securitate ,paznic.

Agenţii economici care doresc să participe la Bursă îşi pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Agenţiei din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17 (tel 0255/212160) sau la sediile Punctelor de lucru din Baile Herculane (tel 0255/560484) si Caransebeş (tel 0255/516323). Participarea agenţilor economici la bursă este gratuită.

Comentarii

comentarii