Bursa locurilor de munca – doar in Resita si Herculane

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin va organiza, în data de 20 aprilie 2018, începând cu ora 9, Bursa generală a locurilor de muncă, la Reşiţa, la Universitatea Eftimie Murgu – sala Campus Café ( P-ţa Traian Vuia nr 4) şi la Băile Herculane, la sediul Punctului de lucru al AJOFM Caraş-Severin din strada Mihai Eminescu nr 2.

Pentru cele 2 Burse au confirmat participarea până acum un număr de 26 agenţi economici din cei 61 contactaţi, care vor oferi la Reşiţa locuri de muncă în domenii variate: confecţioner, funcţionar administrativ, operator introducere validare şi prelucrare date, electrician, lăcătuş, frezor, contabil, facturist , sofer autocamion, vânzător, ospătar, bucătar, iar la Băile Herculane vor oferi locuri de muncă majoritar în domeniul hotelier: ospătar, bucătar, lucrător în bucătărie, cameristă, barman, recepţioner. Pentru persoanele cu studii superioare vor fi oferite locuri de muncă de inginer la Reşiţa şi locuri de muncă de director hotel şi contabil şef la Băile Herculane.

Scopul Bursei generale a locurilor de muncă este acela de a ajuta, pe de-o parte, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să-și găsească un job conform pregătirii și experienței profesionale, iar pe de altă parte, de a facilita agenților economici posibilitatea de a angaja direct persoanele de care au nevoie.
Agenţii economici care doresc să participe la Bursă îşi pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17 (tel 0255/212160) şi la sediul Punctului de lucru al AJOFM Caraş-Severin din Băile Herculane (tel 0255/560484) sau le pot transmite pe adresa de e-mail : ajofm@cs.anofm.ro , având astfel prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea agenţilor economici la bursă este gratuită.

Comentarii

comentarii