Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi la Resita

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin anunţă organizarea în data de 19 octombrie 2018, a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi, la Reşiţa, în incinta Universităţii Eftimie Murgu (sala Campus Cafe).
Scopul acestei burse este acela de a facilita accesul absolvenților la posturile disponibile și de a face posibilă interacțiunea directă a acestora cu agenții economici. La bursă pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Până la această dată, 14 agenti economici dintre cei contactaţi au confirmat participarea la bursă, oferind un număr de 53 locuri de muncă pentru absolvenţi, 3 dintre acestea fiind pentru studii superioare: inginer sudor, inginer TCM şi asistent manager. Celelalte locuri de muncă oferite sunt în domenii variate: vînzător, lăcătuş, ospătar, bucătar, electrician, confecţioner, sudor, casier, cameristă, măcelar, barman, dulgher, zidar, operator calculator , tehnician servicii IT şi muncitor necalificat.

Participarea la bursă va oferi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, pe lângă posibilitatea de a obţine un loc de muncă, şi posibilitatea de a obţine informaţii suplimentare referitoare la cursurile de formare profesională derulate de către Agenţie, la facilităţile acordate în cazul angajării şi la ocuparea unui loc de muncă în străinătate prin intermediul reţelei EURES. De asemenea, agenţii economici vor putea obţine informaţii despre măsurile de stimulare a ocupării forţei de muncă de care pot beneficia angajând persoane înregistrate în evidenţele Agenţiei.

Agenţii economici care doresc să participe la Bursă îşi pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Agenţiei din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17, le pot transmite la adresa de mail: ajofm@cs.anofm.ro sau ne pot contacta la numărul de telefon 0255/212380. Participarea agenţilor economici la bursă este gratuită.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin

Comentarii

comentarii