Buturuga mică….face motorul praf – Accident cu mașina distrusa din cauza unei cioate pe DJ 581 VIDEO

Un accident de circulație care în mod normal trebuie să aibă urmări ușoare sau chiar deloc, s-a terminat foarte prost. Mai exact, șoferița a scăpat neatinsă, în schimb, autoturismul, a fost distrus în proporție de 80%. Tânăra rula dinspre Lupac spre Oravița și în zona intersecției DJ 581 cu Clocotici și Vodnic. La un moment dat, tânăra a derapat pe o zonă umedă și mașina a părăsit carosabilul ajungând pe câmp.


Accidentul s-a petrecut pe o porțiune cu drum drept, mașina a trecut peste șanțul de pe marginea drumului și a intrat pe câmp. Până aici, toate bune și frumoase, fata s-a speriat puțin, mașina n-a avut nimic. Până aici, vorbim de norocul fetei. Acum, urmează partea cu ghinionul. Numai că, în cel mai pur spirit românesc, cei ce au lucrat la modernizarea drumului și au tăiat plopii de pe margine, n-au îndepărtat și buturugile. Buturugi care au și 50 de cm înălțime deasupra solului. Dorel și-a făcut treaba doar pe jumătate.


De aici, vorbim de ghinionul fetei fiindcă mașina a prins o asemenea buturugă. Exact cu mijlocul mașinii. A urmat ce este mai rău pentru autoturism: buturuga – efectiv a spart motorul, a rupt puntea și a distrus podeaua autoturismului. Mai exact, din mașină a mai rămas bună doar caroseria.
Materialul se vrea un semnal de alarmă fiindcă asemenea situații se întâlnesc pe mai toate drumurile județene și naționale de pe marginea cărora au fost tăiați copacii. Firmele și-au luat banii, lemnul – cine știe pe unde a ajuns și în locul lor, au rămas buturugile.

În cazul în care acești meseriași nu știu, le spunem noi că există utilaje care scot buturugile din pământ fără prea mare efort. O mare parte din vină o are și proprietarul drumului care a semnat recepția lucrărilor fără să aibă în vedere și acest aspect.

Comentarii

comentarii

One thought on “Buturuga mică….face motorul praf – Accident cu mașina distrusa din cauza unei cioate pe DJ 581 VIDEO

Comentariile sunt închise.