CAMPANIA NAȚIONALĂ ,,Vaccinare și testare pentru învățare!” și în Caras Severin

Inspectoratul Școlar Județean Caraș-Severin organizează lansarea Campaniei Naționale ,,Vaccinare și testare pentru învățare!”, în data de 14.04.2021, ora 8.30, în Sala de ședințe a Consiliului Județean Caraș-Severin, etajul I, în prezența secretarului de stat pentru învățământ preuniversitar, domnul Ion Sorin.

            La această întâlnire vor participa reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Caraș-Severin, directori ai unităților de învățământ preuniversitar, reprezentanți ai Centrului Universitar UBB din Reșița , reprezentanții federațiilor sindicale din educație –  filiala   Caraș-Severin, reprezentanți ai părinților și elevilor, reprezentanți ai societății civile.

            Dezbaterea va fi transmisă și online, cu participarea tuturor directorilor de unități de învățământ preuniversitar din județul nostru.  

            Scopul principal al Campaniei ,,Vaccinare și testare pentru învățare!” este promovarea acțiunilor de vaccinare și testare a tuturor persoanelor implicate în actul educațional, în vederea combaterii pandemiei Covid-19, pentru a putea reveni în siguranță, fizic, la școală.

             Parteneri în cadrul acestei campanii derulate și în județul Caraș-Severin sunt reprezentanți ai autorităților publice locale și județene și ai Direcției Sanitare Publice Județene Caraș-Severin.

Campania Națională ,,Vaccinare și testare pentru învățare!” se va derula în perioada 8-29 aprilie 2021, în fiecare județ din România.

Comentarii

comentarii