Campania ,,Votează pentru viitorul tău” a continuat în municipiul de pe Bârzava

Campania Votează pentru viitorul tău a continuat în municipiul de pe Bârzava. De această dată tinerii din Reșița s-au întâlnit cu reprezentanții Biroului Europa pentru Cetățeni – România.
Asociația Nevo Parudimos continuă seria acțiunilor din cadrul campaniei Votează pentru viitorul tău . De această dată Oana Băluțescu, reprezentantul Biroului Europa pentru Cetățeni – România le-a vorbit tinerilor de la Universitatea Eftimie Murgu despre fondurile ce se pot obține prin intermediul acestui Birou și bineînțeles modul care acestea pot fi accesate.

Campania Votează pentru viitorul tău se va desfășura până în 24 mai 2019 şi cuprinde pe de o parte activităţi educaţionale şi de informare prin care se va creşte nivelul de cunoaștere al populaţiei în legătură cu rolul Parlamentului European şi al Instituţiilor Europene iar pe de altă parte activităţi menite să dezvolte spiritul civic, participarea şi implicarea cetăţenilor în procesul de luare a deciziei.

Campania Votează pentru viitorul tău este inițiată de Asociaţia Nevo Parudimos împreună cu Asociaţia Kreativ Research, Fundaţia Activity, Compania Teatrală TEATRUL DA, Asociaţia de Binefacere Pro Vitam, Asociaţia Evolution şi Liga Studenţilor din Universitatea Eftimie Murgu din Reşita.

Comentarii

comentarii