Campionul național de motocross, Mihai Stoichescu, în stare foarte gravă la Spitalul Județean din Timișoara

Unul dintre cei mai promițători piloți de motcorss din România,  Mihai Stoichescu este internat în stare gravă la Spitalul Județean din Timișoara după ce în acest week-end și-a fracturat coloana vertebrală.

Sportivul era la o ședință de antrenament  pe pista de la Ianova și se pregătea pentru Cupa Dementor, eveniment programat în acest week-end când la ultima săritură a căzut în cap. Medicii au intervenit imediat și l-au transportat pe sportiv la Județean. Norocul lui Mihai Stoichescu era că la ședința de pregătire purta echipamentul sportiv și avea și casca de protecție, pentru că altfel situația ar fi fost și mai grav, mai ales că în urma impactului cu solul a existat și o scurgere de lichid cefalo-rahidian.

„Pacientul este în stare stabilă. El a fost internat cu traumatism cranio-cerebral și cu fractura de baza de craniu și alte contuzii la mâini și picioare. Pacientul este conștient”, a declarat Liana Dacilescu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara.

Vestea bună e că pilotul și-a revenit. Își mișcă picioarele și mâinile, semn că nu va rămâne paralizat și cel ami probabil după ce-și va reveni din accidentare va relua antrenamentele.

tmpress.ro

Comentarii

comentarii