Caransebesul sub amenintarea apelor – Inundatii in Balta VIDEO

Caransebesul sub amenintarea apelor – Inundatii in Balta. La Caransebeș s-a reunit comitetul local pentru situații de urgență, asta în contextul în care mai multe curți și gospodării au fost inundate. Dacă în urmă cu câteva zile râul Potoc era doar un pârâiași, astăzi Potocul la Caransebeș avea un debit impresionant. Mai multe curți, grădini, dar și case, au fost inundate.

Au existat cetățeni care prevăzători, și-au apărat gospodăriile cu mici diguri făcute din scânduri sau din stăvilare improvizate, astfel încât apa să nu intre în case. Primarul din Caransebeș și șeful filialei Caransebeș de la Apele Române, au fost în zona vulnerabilă pentru a duce oameni și utilaje și astfel, să limiteze eventualele efecte ale cantităților impresionante de precipitații care au căzut și la Caransebeș.

Caransebesul sub amenintarea apelor – Inundatii in Balta. Comitetul local pentru situații de urgență va evalua azi pagubele și va inventaria gospodăriile afectate. Mai trebuie adăugat că la Caransebeș, au existat mai multe străzi pe care canalizarea nu a făcut față – astfel încât acestea au fost inundate, iar traficul s-a desfășurat cu greutate.

Comentarii

comentarii