Carnagiu de Craciun pe sosele – In Caras Severin, 3 accidente intr-o ora

Carnagiu de Crăciun pe şosele – În Caras Severin, 3 accidente într-o oră. La nivel național, de sărbători, 34 de oameni au murit și 25 au fost grav răniți în accidente produse în doar cinci zile. Poliţiştii au reținut aproape 500 de permise de conducere și au dat amenzi de peste 2,3 milioane de lei. Potrivit unui bilanț IGPR dat publicității duminică, polițiștii au intervenit la peste 2.800 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. În Caras Severin, doar într-o zi, în interval de o oră, au avut loc 3 accidente rutiere. Din fericire, toate soldate doar cu pagube materiale și fără victime omeneşti.

 

 

 

Astfel, în jurul orelor 13.00, pompieri din cadrul Secţiei de pompieri Oraviţa, au intervenit de urgenţă la un accident ce s-a petrecut pe DN 57 Comoraste-Latunas. Acolo,  un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Victimele –  două –  au fost transportate de echipajele SMURD şi SAJ la spital.

Jumătate de oră mai târziu, adică în jurul orelor 13.30, pompieri din cadrul Detaşamentului de pompieri Reşita, au intervenit de urgenţă la un accident rutier lângă Reşita. Un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe DJ 581, intre Lupac şi Reşita. Au rezultat două victime care au reuşit să iasă din maşina ce era cu rotile în sus în şanţ.  Victimele au fost transportate de ambulanţă SAJ la spital.

Carnagiu de Craciun pe sosele – In Caras Severin. Carnagiu de Crăciun pe şosele – În Caras Severin, 3 accidente într-o oră. După o altă jumătate de oră, în jurul orelor 13.58, pompieri militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşita, au intervenit de urgenţă la un accident petrecut între două autoturisme. Acesta s-a produs pe DN 58 B Bocşa – Reşita. Accidentul a fost fără victime încarcerate. Cele două persoane ocupante ale maşinii, au fost preluate şi transportate de ambulanţă SAJ la spital.

Comentarii

comentarii