Patru egipteni au incurcat Nilul cu Dunarea

Patru egipteni au incurcat Nilul cu Dunarea. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berzasca, judeţul Caraş-Severin, au depistat în zona de frontieră, la km flv. 1028, patru cetăţeni din Egipt care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

În data de 29.12.2019, în jurul orei 22.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berzasca, judeţul Caraş-Severin, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia combaterii migraţiei ilegale şi a infracţionalităţii transfrontaliere în zona de competenţă. Astfel, în dreptul km flv. 1028, pe direcţia localităţii Berzasca, au fost depistaţi pe comunicaţia DN57 patru cetăţeni străini, fără documente asupra lor, care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Persoanele în cauză au fost duse la sediul Sectorului P.F. Berzasca, pentru cercetări.  În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cei patru sunt cetățeni din Egipt, cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani.

Patru egipteni au incurcat Nilul cu Dunarea. În continuare, cercetările sunt efectuate de poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berzasca, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Comentarii

comentarii