Cascador fără voie la 82 de ani – A zburat cu mașina într-un pasaj de pe Strada Vulturilor VIDEO

Un bărbat de 82 de ani din Reșița, a devenit astă-noapte cascador fără voie. Mai exact, acesta a zburat cu un autoturism – la propriu, de pe șosea de la o înălțime de vreo 10 – 12 m, pe linia ferată din pasajul din Dealul Crucii. Este vorba de Strada Vulturilor. Se știe că pe acolo, la o diferență de nivel de vreo 12, există un pasaj săpat în stâncă și pe care treceau pe vremuri garniturile cu ,,oale” cu zgură lichidă provenită din procesul tehnologic de la fostele furnale.

Din fericire, cascadoria fără voie, i-a ieșit bărbatului. Autoturismul a căzut pe roţi, iar bărbatul a suferit răni care nu i-au pus viața în pericol. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de ambulanță și de la ISU Semenic care au intervenit pentru salvarea șoferului care se afla singur în autoturism. .

La testarea cu aparatul etilotest a acestuia, rezultatul a fost de 0.47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost transportat cu Ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiindu-i prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Comentarii

comentarii