Cat de senzuala esti in functie de zodie

Senzualitatea nu este doar o calitate pe care o dezvolti in functie de tipul de personalitate pe care il ai, ci are legatura si cu zodia in care te-ai nascut. Pentru a afla cum esti influentata in acest sens, citeste descrierea pentru zodia care ti se potriveste. Joaca-te cu sagetile STANGA-DREAPTA pentru a vedea informatiile complete.

BERBEC

Femeile care se afla sub semnul acestei zodii sunt caracterizate de o dorinta puternica de a iesi in evidenta atunci cand vine vorba despre senzualitate si se dezlantuie in intimitate, daca are alaturi un partener de viata potrivit, care sa o determine sa isi arate aceasta latura

TAUR

Nativele din Taur sunt firi romantice, dar cuminti, care se exteriorizeaza cu greu. Chiar si atunci cand se simt in siguranta si au alaturi un partener care sa le dea incredere, nu reusesc sa iasa din carapace si prefera sa pastreze pentru ele aceasta latura.

GEMENI

Chiar daca la prima vedere nu par sa aiba vreo caracteristica a unor persoane senzuale, femeile din zodia Gemeni stiu cand sa se foloseasca de acest atuu, pe care in restul timpului il tine bine ascuns. Asteptarea in cazul lor este intotdeauna rasplatita pe masura, in intimitatea caminului.

RAC

Femeile nascute in aceasta zodie adora sa joace barbatii pe degete, de aceea se folosesc de senzualitatea lor ori de cate ori au ocazia. Desi la prima vedere par firi iresponsabile, ele dau dovada de inteligenta in acest sens si intotdeauna ies in castig.

LEU

Nativii din zodia Leu traiesc la intensitate maxima fiecare clipa, mai ales atunci cand vine vorba de momentele intime pe care le traiesc alaturi de partenerii de viata. Sunt firi explozive, carora le plac sa experimenteze si sa profite de senzualitatea lor.

FECIOARA

Femeile nascute in aceasta zodie sunt perfectioniste, chiar si atunci cand vine vorba despre momentele intime petrecute alaturi de partenerul de viata. Vor sa domine, iar atunci cand li se pare ca pierd controlul, apeleaza la atu-ul lor, senzualitatea.

BALANTA

Chiar daca au tendinta sa se lase conduse de barbati si nu impresioneaza la prima vedere, Balantele sunt printre cele mai senzuale zodii, insa nu isi arata aceasta calitate decat atunci cand sunt sigure ca au alaturi pe cineva demn de aceasta “dezvaluire”.

SCORPION

Pentru nativii acestei zodii, echilibrul este piesa de rezistenta pe toate planurile sale. Pentru a se exterioriza si a-si arata latura senzuala, are nevoie sa se simta in siguranta si protejata, iar apoi situatia va deveni exploziva.

SAGETATOR

Persoanele nascute sub aceasta zodie sunt firi romantice si visatoare. Senzualitatea acestora surprinde cand te astepti mai putin, deoarece nici ele nu sunt foarte sigure de repercursiunile care ar putea aparea daca se folosesc de aceasta calitate.

CAPRICORN

Increderea este principalul factor care le determina pe nativele din Capricorn sa devina senzuale. Poseda aceasta calitate si o pot transforma intr-un adevarat atuu, insa doar dupa ce se asigura ca cel de langa ea merita aceasta onoare.

VARSATOR

Pentru femeile nascute in zodia Varsator nu exista cale de compromis. Imprevizibile din fire, ele se daruiesc in totalitate si profita de senzualitatea lor atunci cand vine vorba despre relatiile intime, insa doar alaturi de un barbat care considera ca le apreciaza asa cum trebuie.

PESTI

Nativele acestei zodii sunt cunoscute pentru calitatea cu care trateaza lucrurile, chiar si pe cele intime. Nu le place sa abuzeze de senzualitatea lor, insa nu refuza ca din cand in cand sa isi exteriorizeze aceasta latura. Prefera sa se bucure de intimitate alaturi de partenerul de viata, fara artificii extravagante.

Sursa: eva.ro

Comentarii

comentarii