Câte ceva din ce au muncit polițiștii cărășeni în weekend

Accident rutier în Reşiţa

În dimineaţa zilei de 02.08.2015 poliţiştii rutieri au intervenit la un accident de circulaţie care a avut loc pe bulevardul Revoluţiei din Decembrie din municipiul Reşiţa şi care s-a soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.

Din primele verificări la faţa locului, s-a stabilit faptul că în timp ce G.P., în vârstă de 73 de ani, conducea o bicicletă, la o intersecţie a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a biciclistului căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului.

Cei doi conducători de vehicule au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
·
Alcooltest pozitiv

În seara zilei de 02.08.2015, Poliţia Staţiunii Băile Herculane a fost sesizată cu privire la faptul că în parcarea unui restaurant se desfăşoară un scandal.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a constatat din primele verificări că, un bărbat în vârstă de 57 de ani, aflat la volanul unui autoturism, ar fi lovit o masă din incinta terasei restaurantului.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost pozitiv. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur ân sânge.

·
Infracţiuni pe drumurile publice

În cursul zilei de 2 august a.c., poliţiştii au desfăşurat mai multe acţiuni pe drumurile publice din judeţ în urma cărora au întocmit mai multe dosare penale.
Fiind desfăşurate activităţi de supraveghere a traficului rutier, pe strada Sf. Varavara din Anina a fost oprit pentru control un autoturism înmatriculat în străinătate.

Din verificările efectuate s-a constatat că autovehiculul a fost condus de către C.C., în vârstă de 24 de ani. La testarea şoferului cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost pozitiv, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe raza localităţii Slatina Timiş a fost oprit pentru control un autoturism condus de B.I., în vârstă de 38 de ani. Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a şoferului a fost pozitiv, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cadrul unei alte acţiuni desfăşurate pe strada Văliugului din Reşiţa a fost depistat un tânăr în vârstă de 17 ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat fără a poseda permis.

Tot fără permis a fost identificat şi S.S., în vârstă de 25 de ani, ce se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în străinătate.
În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarelor penale întocmite.
·
Dosar pentru furt
În dimineaţa zilei de 2.08.2015, Poliţia Oraşului Oţelu Roşu a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a pătruns fără drept în incinta unei societăţi.

La faţa locului a fost identificat F.T., în vârstă de 60 de ani, care avea asupra sa o sacoşă cu deşeuri feroase pe care bărbatul le-ar fi sustras din incinta societăţii comerciale.
Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
·
Accident rutier

În seara zilei de 02.08.2015 poliţiştii rutieri au intervenit la un accident de circulaţie care a avut loc între localităţile Băile Herculane şi Mehadia.

Din primele verificări la faţa locului, s-a stabilit faptul că în timp ce H.C., în vârstă de 34 de ani, conducea un autoturism, s-a angajat în ocolirea a două autovehicule însă nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul din faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta, autovehicul ce a fost proiectat într-un altul.

În urma accidentului a rezultat rănirea a două pasagere cărora le-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Caransebeş.
Conducătorii de vehicule au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii