Ce au lucrat politistii caraseni in ultimle zile

În ultimele 24 de ore, polițiștii din Caraș-Severin au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori, conducere fără permis, conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 09.30, poliţiştii orașului Oravița au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că autoturismul său, staționat în fața locuinței, a fost avariat de către persoane necunoscute în noaptea de 17/18 februarie a.c.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în data de 17 februarie a.c, în jurul orei 23.50, o tânără de 22 de ani, din Câmpulung, ar fi condus un autoturism pe strada Spitalului din Oravița, fără a poseda permis de conducere și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce era staționat pe partea dreaptă a sensului de mers.
Pe numele conducătoarei auto s-a întocmit dosar penal.

La data de 18 februarie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii municipiului Caransebeș au depistat în trafic un autoturism care circula din direcția Caransebeș către Orșova.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că șoferul autoturismului, un bărbat de 65 de ani, din Reșița, are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru perioada 01.02.2016 – 31.03.2016.
Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal.

Comentarii

comentarii