Ce au mai muncit polițiștii cărășeni în ultimele zile

Dosare penale pentru infracţiuni la regimul circulaţiei

În cadrul acţiunilor desfăşurate în cursul zilei de 24 februarie a.c., poliţiştii au întocmit mai multe dosare de cercetare penală pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

Pe strada Horia din Bocşa poliţiştii l-au depistat pe C.G., în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism, deşi nu posedă permis de conducere. Pentru aceeaşi infracţiune este cercetat şi B.P., în vârstă de 59 de ani, întrucât a fost depistat conducând un tractor pe raza localităţii Valeadeni.
Un alt autoturism cu numere de înmatriculare emise de autorităţile din Marea Britanie a fost oprit pentru control întrucât şoferul nu purta centura de siguranţă, iar numerele de înmatriculare erau acoperite cu noroi. Din verificările efectuate s-a stabilit că autovehiculul a fost condus de către C.P., în vârstă de 37 de ani, însă numerele de înmatriculare erau atribuite unui alt autovehicul. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

M.A., în vârstă de 28 de ani, a fost oprit pentru control pe strada Heţegului din Oţelu Roşu în timp ce conducea un autoturism. Tânărul nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice întrucât exercitarea acestui drept i-a fost suspendată.

În seara zilei, pe strada Eftimie Murgu din Oraviţa a fost oprit pentru control un moped. Din verificări a rezultat faptul că vehiculul a fost condus de către B.P., în vârstă de 38 de ani, fără a poseda permis de conducere. Şi în acest caz se continuă cercetările într-un dosar penal.
·
Urmărit naţional depistat de poliţişti

În dimineaţa zilei de 24 fabruarie, poliţiştii de la Secţia nr.2 de Poliţie Rurală Caransebeş au reţinut un bărbat pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii şi a fost dat în urmărire naţională.

Pe numele lui N.D., în vârstă de 45 de ani, din judeţul Constanţa, Tribunalul Constanţa a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care l-a condamnat la 8 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Bărbatul a fost dat în urmărire naţională din anul 2004.
Poliţiştii l-au reţinut şi l-a introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Caraş-Severin, urmând a fi transferat în penitenciar.
·
Bicicleta furată a fost recuperată

În seara zilei de 24 februarie, Poliţia Staţiunii Băile Herculane a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 de către un cetăţean cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă din locuinţa sa situată pe strada Fabrica de Var.

La scurt timp, poliţiştii l-au identificat pe S.C., în vârstă de 21 de ani, bănuit de sustragerea bicicletei. De la domiciliul acestuia a fost recuperat bunul şi predat părţii vătămate. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Comentarii

comentarii