Ce greșeli să eviți când cumperi rochii de mireasă

Cumpărarea rochiei de mireasă de vis este la fel de interesantă și plină de farmec pe cât este de stresantă și costisitoare. Iată ce greșeli să eviți pentru a găsi rochia perfectă.

Vei fi surprinsă, dar când vine vorba de inspirație pentru rochii de mireasă, cele mai bune surse nu sunt Pinterest sau publicațiile specializate, ci propriul tău dulap. Când îți alegi piesele preferate, va exista ceva similar în toate. Deci, dacă nu ai purtat niciodată un top cu paiete, nu este necesar să faci nici în ziua nunții. Și dacă urăști floricelele, nu ai nevoie de ele nici brodate peste rochie.

Rochia de mireasă perfectă pentru tine nu este cea plină de clișee, este cea care îți exprimă stilul personal. De asemenea, deși poți fi sigură că o siluetă A-line este perfectă pentru tine, este posibil să nu îți accentueze corpul așa cum te-ai gândit.

Iată ce greșeli să eviți când faci cumpărături de rochii de mireasă.

1. Presupui că știi ce rochii de mireasă ți se potrivesc înainte să le încerci

Este ușor să privești pe site-urile online și să decizi ce vrei înainte de a vizita un magazin. Cu toate acestea, dacă poți fii open-minded, ai putea fi surprinsă de ceea ce ți s-ar putea potrivi de fapt. Dacă judeci rochiile pe Pinterest și vezi doar cum arată pe modele sau alte mirese, asta nu-ți va spune nimic despre cum vei arăta tu în acea rochie. Fii deschisă la sugestii atunci când îți dai întâlnire cu rochia de mireasă.

2. Nu faci niciun fel de cercetare înainte de ziua de cumpărături

Chiar dacă nu alegi exact rochia pe care ți-o dorești, vrei să te asiguri că magazinele pe care le vizitezi au modele de rochii de mireasă care îți plac și că acestea se potrivesc bugetului tău. O recomandare ar fi sa comanzi rochii de mireasa de pe eMAG. De asemenea, este bine să ai o idee cu privire la stilul de nuntă pe care îl vrei înainte de a cumpăra rochia, astfel încât magazinul să îți poată sugera modele care să se potrivească.

3. Aduci prea mulți oameni cu tine

Prea multe opinii atunci când problezi rochii de mireasă nu sunt productive, iar mai mulți oameni echivalează și cu mai multe distrageri. Vrei să alegi o rochie care îți place ție, nu una care a fost votată de majoritatea prietenilor tăi. Păstrează cumpărăturile simple, luând cu tine una sau două prietene foarte de încredere.

4. Cumperi o mărime mai mică, deoarece vrei să slăbești până la nuntă

Da, nunta ta poate fi doar scuza pe care o cauți pentru a începe să mănânci mai sănătos și să faci mai multă mișcare. Totuși, să te supui unei presiuni uriașe de a pierde în greutate până la ziua cea mare nu este o idee bună. Comandă mărimea pe care o ai în prezent și modifică rochia mai aproape de ziua cea mare, dacă este cazul.

5. Uiți de costurile de modificare

Rochia ta comandată va veni într-o dimensiune standard, iar atunci când va sosi la magazin vei fi invitată să o modifici în funcție de silueta ta. În funcție de cât de multă muncă are nevoie rochia ta, costurile de modificare pot ajunge la sute de lei, așa că stabilește cu magazinul atunci când faci cumpărături pentru a afla costurile aproximative ale ajustărilor de care rochia ta va avea nevoie.

Comentarii

comentarii