ActualitatePolitie

Ce l-a dus mintea la doar 15 ani – Viol si santaj la Oravita

Polițiștii orașului Oravița au efectuat cercetări față de un minor de 15 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de viol și șantaj. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă Caraș-Severin.

La data de 22 septembrie a.c., polițiștii din Oravița au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 13 ani ar fi fost violată.

În fapt, în noaptea de 16/17 septembrie a.c., un minor de 15 ani, aflat într-un imobil de pe raza localității Oravița împreună cu o minoră în vârstă de 13 ani, prin întrebuințarea de amenințări și acte de violență, ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol și șantaj.
S-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore a bănuitului, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Judecătoriei Oravița cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

In fapt, lucrurile stau in felul urmator: fata de 13 ani a fost ademenita in locuinta unui prieten. Ajunsa acolo, aceasta a gasit in locatia respectiva si pe tanarul de 15 ani care ar fi intretinut relatii sexuale cu ea si a filmat toata scena. Apoi, filmarea a ajuns la familia fetei care a anuntat politia.

Comentarii

comentarii