Ce s-a mai intamplat pe drumurile judetului de ieri si pana azi !?

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

– În data de 08.12.2015, M.I. de 59 ani, din judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea o autoutilitară basculantă pe DN 6, la km 426+50 metri, în afara localităţii Armeniş, din direcţia Caransebeş spre Orşova, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, nu adaptează viteza de deplasare la condiţiile de drum, pierde controlul volanului, derapează şi pătrunde pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu ansamblul de vehicule format din cap tractor şi o semiremorcă, condus regulamentar din direcţia Orşova spre Caransebeş de către S.N.D de 38 ani, din judeţul Dolj.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a numitului S.N.D., care a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă faţă de M.I., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 09.12.2015, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa au oprit pentru control rutier un autoturism condus de către P.F. de 38 ani, din judeţul Timiş, care circula pe Bulevardul I.L. Caragiale din Reşiţa, din direcţia Centru Civic – Govândari.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Resiţa, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă faţă de P.F. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Comentarii

comentarii