Ce s-a mai întâmplat pe drumurile publice din Caraș Severin în ultimele 24 de ore ?

sanctiuni politieBăuţi şi fără permise auto, la volan pe drumurile publice

• În data de 25.11.2013, orele 03,45, lucrători rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş, au fost sesizaţi despre faptul că în sensul giratoriu dinspe localitatea Jupa se află un tir răsturnat. Cu ocazia verificărilor s-a constatat că autoutilitara era condusă de S. Laurian, în vârstă de 49 ani, care susţine că, la intrarea în localitate, roţile de la semiremorcă s-au blocat şi a piedut controlul volanului. La testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

• În data de 24.11.2013, orele 04,30 lucrători din cadrul Posturilor de Poliţie Iablaniţa şi Mehadica, au oprit pentru control un autoturism care circulape DN 57B, condus de T. Florin, în vârstă de 23 ani. La testarea conducătorului de Poliţie Iablaniţa şi Mehadica au oprit pentru control un autoturism care circula auto cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Fără permis cu mopedul neînmatriculat

În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurată în după-amiaza zilei de 24 noiembrie a.c., poliţiştii au oprit pentru control un moped pe strada Lugojului din Bocşa.
Cu ocazia verificărilor s-a constatat că vehiculul era condus de către I. Marius, în vârstă de 26 ani, fără a poseda permis de conducere, iar mopedul este
neînmatriculat.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi de către o persoană fără a poseda permis de conducere.

Comentarii

comentarii