Ce spun doamnele : Mituri despre barbati pe care inca le mai credem

Femeile isi ofera adesea intre ele sfaturi eronate, isi impartasesc conceptii gresite si promoveaza mituri atunci cand vine vorba despre relatii. Desi uneori totul este premeditat sau are la baza experiente proprii ratate, exista si situatii cand totul este cauzat de lipsa sau proasta informare.
Iata cateva dintre cele mai comune mituri despre barbati, pe care femeile inca le mai generalizeaza:

MIT: Daca faci sex de la prima intalnire nu te va respecta
In realitate, pentru barbati nu prea conteaza daca ajungeti in dormitor la prima sau la a 10-a intalnire. Sexul nu are nicio legatura cu respectul fata de celalalt. Fiecare reactioneaza dupa cum doreste, in functie de situatia prin care trece, indiferent de mentalitatea generala.

MIT: Barbatii adora competitia
In realitate, femeile sunt cele care adora ssa se lase greu pentru a-i pune „la incercare” pe reprezentantii sexului tare, caci pentru ei ar fi mult mai simplu daca de fiecare data cand vad o femeie frumoasa ea ar fi deschisa pentru o intalnire.

MIT: Un barbat nu poate fi prieten cu o femeie fara sa-si doreasca sa faca sex cu ea
Dorinta sexuala are la baza atractia fizica, normala de altfel, intre un barbat si o femeie. Acest lucru nu inseamna insa ca daca unul dintre cei doi nu doreste sa mearga pana acolo, relatia nu se poate mentine doar la stadiul de prietenie.
„Motivul pentru care un barbat este doar prieten cu o femeie este ca ea doar atat ii da voie” este o gluma, devenita celebra, a actorului Steve Harvey.

MIT: Barbatii prefera ca hainele sa le starneasca imaginatia
In realitate, femeia goala este cel mai sexi lucru pe care il poate vedea un barbat. Este adevarat ca o rochie mulata, un top foarte decoltat sau o lenjerie sexi pot provoca imaginatia masculina, insa nimic nu se compara cu frumusetea naturala.

MIT: Barbatii sunt intimidati de femeile independente
Unii da, majoritatea nu. Din orgoliu, barbatii isi doresc sa fie bine vazuti dar au tot intereseul sa cunoasca femei puternice si independente din toate punctele de vedere. Un barbat increzator in sine va fi impulsionat de o partenera la fel de puternica.

Asadar, teama de o femeie independenta este in acest context sinonima cu lipsa de incredere in fortele proprii si, din principiu, acest lucru nu este caracteristic barbatilor.

Sursa: http://femina.rol.ro/  Citeste mai multe intrand AICI:http://femina.rol.ro/mituri-despre-barbati-pe-care-inca-le-mai-credem-42358.html

Comentarii

comentarii