@Breaking newsUtilitare

Ce trebuie să știi când îți alegi ACEA geantă?

Gențile sunt elemente extrem de importante și de rafinate în orice ținută ai alege. Fie că mergi la muncă sau la o petrecere selectă, trebuie să ai mereu o geantă la tine. Hai să facem un mic exercițiu de imaginație. Ai un stil de viață activ și trebuie să ajungi în multe locuri pe parcursul unei zile. Mergi și la muncă, dar ai planificate și mai multe întâlniri. Doar că la întâlniri ai nevoie de laptop, de agendă, de pixuri, de o baterie externă, de telefon, de o sticlă cu apă, un ruj și multe altele. În buzunare clar nu ai cum să le pui, iar ghiozdanul nu ți se pare o variantă foarte elegantă. Ce faci în cazul ăsta? Exact, apelezi la o geantă care să se potrivească și cu ținuta, dar care să fie și practică și destul de încăpătoare pentru orice ai vrea să iei la tine.

Așa că, atunci când te gândești la genți, nu ar trebui să le vezi doar ca pe niște obiecte strict frumoase și care nu fac nimic altceva. Ele au și o componentă practică. Și în funcție de mărimea genții, poți depozita tot felul de lucruri, de la laptop, până la sticle cu apă și câteva machiaje.

Așa că, dacă erai pe internet și te-ai plictitsit să tot cauți acea geantă care să te facă să o adaugi instant în coș, citește articolul ăsta, pentru că s-ar putea să te inspire. Și cine știe, poate chiar poți să și înveți ceva din el. Nu te mai fierbem, așa că, în articolul de astăzi vorbim despre cum să îți alegi gențile și la ce să ai grijă atunci când vrei să cumperi una.

Câte categorii de genți există?

Înainte de a-ți cumpăra orice, trebuie să cunoști toate opțiunile pe care le ai. Ei bine, și în cazul genților este la fel. Ele se găsesc în două mari categorii și în mult mai multe modele. Astăzi, o să vorbim despre cele două categorii care sunt gențile de zi și cele de seară.

Primele, și cele mai practice sunt gențile de zi. De ce sunt mai practice? Pentru că sunt mai spațioase și mai bine compartimentate, comparativ cu cele de seară. Dacă nu prea cunoști branduri și ești nouă în lumea genților, îți recomandăm o geantă Michael Kors. De ce o geantă Michael Kors? Deși se găsesc la un preț mai ridicat, gențile Michael Kors îți oferă garanția calității, fiind un nume atât de sonor în industrie. În plus, se găsesc și foarte multe modele de genți Michae Kors, așa că nu va fi o problemă dacă ai niște gusturi mai specifice.

Și dacă am vorbit despre gențile de zi, trebuie să le acordăm atenție și celor de seară. Deși de dimensiuni mai mici, gențile de seară sunt mai elegante. Se mai numesc și clutch, dar nu au atât de mult spațiu. Vei avea loc doar de un ruj, niște rimel, portofel și cam atât. Trebuie să faci o alegere, ori eleganță și finețe, ori mult spațiu.

Din ce material să fie viitoarea ta geantă?

Ai grijă și la materialele din care sunt confecționate gențile. Când alegi o geantă, trebuie să fii conștientă că o vei purta aproape zilnic. Și la un moment dat se va uza. Ca orice articol vestimentar. Cel mai întâlnit și de calitate material este pielea ecologică sau naturală. După cum preferi.

Cum asortezi gențile cu diferite ținute?

Fiecare este unică, dar unele stiluri și ținute sunt legendare. Cum ar fi look-ul alb și negru, care transmite simplitate și eleganță. Pentru astfel de look, îți recomandăm o geantă de seară, neagră sau crem și din piele.

Dacă ești fană a ținutelor compuse din culori vii, atunci geanta neagră nu este o variantă bună pentru tine. Orientează-te mai bine către o geantă mică sau medie care să aibă culori complementare cu cele alese în ținută.

Comentarii

comentarii