Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra LEGO

Una dintre cele mai populare categorii de jucării care datează de zeci de ani este cea de LEGO. Aceste jucării au ocupat și distrat copiii de când cei mai mulți dintre noi își amintesc, ca să nu mai vorbim de faptul că le-au întins imaginația și i-au inspirat să proiecteze și să construiască propriile lor creații unice.

Bineînțeles, copiii pot, de asemenea, să urmeze schițele clar prezentate pentru a crea modele preformate care duc la construcții minunat de imaginative și inspirate. Cu alte cuvinte, cu jucării de construcție precum LEGO și omologii săi, nu numai că există ceva pentru toată lumea, dar practic orice este posibil.

Nu se poate nega faptul că LEGO este de departe cea mai mare marcă atunci când vine vorba de jucării cu blocuri de construcție. Cu toate acestea, LEGO nu este singurul joc din oraș. În timp ce LEGO domină spațiul cu seturi pe o varietate de teme și tipuri, există, de asemenea, și alte mărci din care puteți alege. Desigur, LEGO este atât de mare încât chiar și sub umbrela LEGO se află alte mărci semnificative, cum ar fi Duplo și Technic, multe dintre acestea fiind discutate mai jos. Deoarece există mai mult de 20 de teme LEGO active în prezent în curs de desfășurare, lista următoare, care nu este într-o anumită ordine, este mai degrabă curatorială decât cuprinzătoare.

LEGO City

Seturile de construcție care prezintă situații și tehnologii din lumea reală au fost mult timp populare în lumea LEGO. Pentru acest tip de scenariu realist, nimic nu se compară cu seturile de construcție din LEGO City, dintre care există multe opțiuni interesante. Există lucruri precum stații de poliție și de pompieri, avioane, elicoptere, bărci, camioane de gunoi, chiar și vehicule și echipamente mai puțin obișnuite, cum ar fi mașinile de curățat zăpada și măturătoarele de stradă.

Dacă este ceva ce ați putea găsi într-un oraș sau în jurul acestuia, există o șansă destul de mare ca LEGO City să îl aibă acum sau să îl fi avut la un moment dat în trecut. Seturi noi apar tot timpul, așa că linia este împrospătată în mod constant. Este cu adevărat unul dintre cele mai clasice și emblematice genuri LEGO.

Trenurile LEGO City: Tren de pasageri, care constă din 677 de piese, este un set excelent pentru pasionații de trenuri. De fapt, trenul în sine, odată asamblat ca un puzzle, este motorizat și circulă pe propria sa cale ferată LEGO construibilă inclusă. O telecomandă Bluetooth cu 10 viteze le permite utilizatorilor să controleze trenul și să îl trimită în jurul șinei, unde poate trage până la o platformă de pasageri ocupată. Chiar și în interior, trenul este decorat cu scaune și mese. Și se întâmplă mult mai multe cu acest set decât atât. Dacă sunteți interesat să îl verificați, este recomandat pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani și puteți găsi detalii complete pe pagina sa de produs.

LEGO Friends

Un alt tărâm LEGO oarecum realist este cel al LEGO Friends. Aceste seturi prezintă personaje umane cu un aspect mult mai realist decât oamenii LEGO tradiționali, de tip blocky, și se bucură de situații de zi cu zi, cum ar fi mersul cu cortul cu prietenii și petrecerea timpului într-o cafenea. De fapt, personajele recurente precum Mia, Olivia, Stephanie, Emma și Andrea sunt prezentate făcând tot felul de lucruri amuzante și interesante. Ele urcă în cărucioare, călăresc cai la grajdul de mânji al Miei și chiar își organizează propriile spectacole de talente. Este o ramură foarte cool a familiei LEGO care face ceva puțin diferit.

LEGO Super Mario

Nou în lumea LEGO este un set foarte special numit LEGO Super Mario: Aventuri cu Mario Starter Course. Acest set de 231 de piese este un fel de joc video Super Mario adus la viață în formă LEGO. Ideea este ca Mario să alerge și să sară pe un traseu asemănător cu cel din jocul video, cu țevi, stâlpi, un Goomba și chiar un Bowser Jr. care îi ies în cale. Pe parcursul călătoriei, Mario trebuie să colecteze monede virtuale în timp ce se ferește de obstacole și inamici, iar copiii se vor distra copios încercând să-l facă să treacă cu succes.

Există, de asemenea, 7 „cărămizi de acțiune” diferite care permit interacțiuni interesante între traseu și figurina lui Mario, care are senzori de culoare și ecrane LCD pentru ochi, gură și burtă, care pot afișa instantaneu peste 100 de reacții diferite ale lui Mario la ceea ce se întâmplă în joc. El vine chiar și cu un difuzor care redă muzica și sunetele iconice ale jocurilor video Super Mario. Conceput pentru copii cu vârste de peste 6 ani, acest set LEGO distractiv poate fi, de asemenea, pe placul tuturor acelor copii din anii ’90 care nu au renunțat încă la copilărie.

LEGO Războiul Stelelor

Una dintre cele mai populare teme LEGO din toate timpurile este, fără îndoială, LEGO Star Wars, care are unele dintre cele mai complexe și interesante construcții LEGO din toate timpurile. De-a lungul anilor au existat seturi care au variat de la doar câteva piese până la cele cu literalmente mii de blocuri. În timp ce anii în care apar filmele Star Wars sunt probabil cele mai bune momente pentru a găsi o mulțime de astfel de seturi, în orice moment, sunt disponibile o mulțime de seturi, care acoperă fiecare aspect al Star Wars, de la primul film din 1977 până la seria live action din prezent, The Mandalorian.

Un exemplu cool de LEGO dintr-o galaxie foarte, foarte îndepărtată este LEGO Star Wars: The Child. Este posibil să îl recunoașteți pe adorabilul „Baby Yoda” din serialul Disney+ extrem de popular pe care l-am menționat mai sus – The Mandalorian. Acest micuț este la mare căutare într-o varietate de formate de jucării diferite, dar acum îl puteți construi singur cu acest set LEGO grozav de 1073 de piese. Și mai bine, acest Baby Yoda are un cap și urechi care pot fi puse în poziție și îi puteți ajusta chiar și gura pentru a obține o varietate de expresii cool care vor aduce la viață acele momente Mandalorian chiar sub ochii dvs. El vine chiar și cu propriul său buton de schimbare a vitezelor cu care să vă jucați. Recomandat copiilor (și adulților iubitori de Star Wars) cu vârste începând cu 10 ani.

Comentarii

comentarii